Logo ENS

18 i 19 d’octubre 2017
Can Trona, Vall d’en Bas, la Garrotxa

Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya, a través de la seva Taula d’Ecoturisme, organitzarà els propers 18 i 19 d’octubre el primer Fòrum ENS (Ecoturis­me, Natura i Sostenibilitat) a Catalunya. Coincidint amb l’Any Internacional del Turisme Sostenible pel Desenvolupament, s’inaugura una cita que vol convocar el sector públic i privat a unes jornades de reflexió i treball en xarxa envers els principals reptes del sector.

COL·LABORADORS

Escapadarural.com és el portal especialitzat en turisme rural que reuneix la major oferta d’allotjaments a nivell europeu. El seu Observatori del Turisme rural aporta, entre d’altres, dades sobre el consum de turisme de natura, aprofundint en qüestions relatives a l’ecoturisme i fins i tot proposant un decàleg de consells per practicar un turisme rural responsable. Tanmateix, el seu compromís amb el sector els ha portat a organitzar esdeveniments professionals com Coetur (Congrés Europeu de Turisme Rural) i diverses jornades de formació, en col·laboració amb entitats públiques i privades.

www.escapadarural.com

Turisme Garrotxa és una associació privada sense afany de lucre integrada per representants del sector turístic privat i públic de la Garrotxa. Turisme Garrotxa promou, representa i coordina, de forma participativa, un model de desenvolupament turístic sostenible arrelat al territori, que combina el respecte pel medi ambient amb les necessitats i expectatives de les entitats, empreses i municipis que reben els seus serveis.

www.turismegarrotxa.com

Tàndem és un projecte del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el Club EMAS que promou crear projectes ambientals de caràcter innovador i amb valor social. Aquest any, en el marc de l’Any Internacional del Turisme Sostenible, s’ha creat el grup de treball sobre el Turisme Sostenible a la Natura: com generar oportunitats de negoci contribuint a la conservació de la biodiversitat. A partir d’aquest repte diferents agents han treballat projectes i solucions concretes que es presentaran i s’acabaran de definir durant el Fòrum.

www.tandem.cat

AMB EL SUPORT DE:

A prop de Barcelona, tot un món de possibilitats per a gaudir de l’oci, de la cultura i de la natura. Un territori ric i divers entre el Pirineu i la Mediterrània amb més de 100 quilòmetres de costa, art, patrimoni cultural i una gastronomía reconeguda a què no podràs resistir-te. Vine a descubrir-ho i comparteix la teva experiencia. 

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona és l’organisme de promoció turística de les comarques gironines i té per objectiu promocionar, estructurar i difondre l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a nivell nacional i internacional.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida és un ens de promoció turística creat l’any 1989 per a la gestió de l’oferta turística de les comarques lleidatanes: una terra privilegiada i amable per gaudir tot l’any d’una gran varietat d’esports, d’una cultura singular, d’una gastronomia autòctona i d’un turisme rural, l’hostatgeria més autèntica de la nostra terra.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona gestiona i projecta la imatge de les destinacions Costa Daurada i Terres de l’Ebre de forma coordinada amb el conjunt d’actors públics i privats del sector turístic del territori centrant-se en la promoció i el suport a la comercialització turístiques.

AMB LA PARTICIPACIÓ DE: